Harinera Vilafranquina
Companyia especialitzada en la fabricació de farines i sèmoles de blat

HV col·labora amb l'Associació Nacional de la “Síndrome idic15”.

COL·LABOREM!

Diumenge passat dia 28 de gener es va celebrar a Peñaranda de Bracamonte (Salamanca) una gala solidària per recaptar fons destinats a la recerca d'una malaltia rara anomenada Síndrome Idic 15, que consisteix en una duplicació o alteració del cromosoma 15q i per a la qual no existeix avui dia cap tipus de tractament.

SÍNDROME idic15

Aquesta malaltia es pot manifestar en els infants afectats de diferent manera: Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC), Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat (TDAH), alteració motora amb afecció de l'equilibri i la coordinació, sota to muscular, dèficit intel·lectual i limitacions de l'aprenentatge, singlot i hipertonia, epilèpsia, etc.

La gal·la va ser objecte de diverses actuacions, amb la funció estel·lar protagonitzada per l'humorista i monologuista Alex Clavero, qui va ser acomiadat amb una forta ovació per part del nombrós públic que abarrotava l'amfiteatre de la Fundació Germán Sánchez Ruipérez.

La protagonista de la gala va ser María, afectada per aquesta malaltia rara, filla del nostre company Juan Luis, qui treballa a la nostra fàbrica d'Arévalo (Àvila).

Harinera Vilafranquina també va ser-hi present aportant el seu òbol en la recerca de l'Idic 15 que es duu a terme a la Universitat de València.

Des d'aquí volem transmetre el nostre afecte als infants afectats per aquesta malaltia rara i el nostre suport a les seves famílies pels continus esforços que realitzen a favor de la integració dels seus fills i filles.

Més informació a la pàgina web www.idic15q.com

SÍNDROME idic15

SÍNDROME idic15SÍNDROME idic15

SÍNDROME idic15

SÍNDROME idic15

SÍNDROME idic15